Klubmodul henter siden
(13) Deepwater Puls
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Forudsætninger.... 
 
Deepwater puls er for alle der har lyst til at motionere og få pulsen op på dybt vand. Er du til intensiv træning med højt tempo og høj puls ? Så er dette hold noget for dig. Der er fuld fart på med aqua jogging, tabata træning, øvelser med svømmefødder, cirkel- og interval træning.
Alle kan være med, også selvom du ikke er vant til at dyrke motion. Man skal dog være tryg ved at være på dybt vand.
 
Omgivelserne...
 
Deepwater puls foregår for det meste i den dybe ende af det store bassin. Vandtemperaturen er 27 grader og bassinet er 25 meter langt, 1,20 meter dybt i den lave ende og 4 meter dybt i den dybe ende. Det er også muligt at benytte sauna.
 
Formålet....
 
Du får mulighed for at komme op og ramme din max puls. Der vil blive brugt voksen bælter og svømmefødder, som er muligt at låne i badet. Hård træning, men dog skånsomt, da vi for meste er i den dybe ende. En af de store gevinster ved Deepwater puls er træning af korsetmuskulaturen og underkroppens muskulatur. Et veltrænet korset giver en sund og stærk ryg. Alt i alt opnås en bedre balance imellem over. og underkroppens muskulatur ved løb i vand frem for på land. 
Efter 45 min hård træning, er det muligt at slutte af i vores udesauna, med en ny duft hver gang.  
 
Instruktion...
 
Der er altid en instruktør i  vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med gode råd og vejledning.
 
Omklædning og badetøj....
 
Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med søbe over hele kroppen og skyl håret inden I tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalie tilsætning, kan holde en høj badekvalitet.
Læs mere
Startdato
14.08.2020
Slutdato
04.06.2021
Pris
1118,00 kr.