Efterår 2019 - Forår 2020 12.08.2019  -  06.06.2020
Vejledning

Babysvømning (BS)

Forudsætninger....

Babysvømning er for børn fra ca. 8 uger indtil 2 år. Babysvømning er kun for den lille og 2 voksne. Det behøver ikke nødvendigvis være forældrene, der er med hver gang. Det må gerne være bedsteforældre, barnepigen eller andre voksne, som gerne vil med i vandet. Både den lille og de voksne skal være sunde og raske for at komme i svømmehallen. Har I sår eller smitsomme sygdomme, må l ikke komme til Babysvømning....

Omgivelserne.....

Babysvømning foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna. Når der er Babysvømning er der en masse legesager og rekvisitter, som ligger til fri afbenyttelse

Formålet.....

Formålet med Babysvømning er vandtilvænning. Børnene skal lære at færdes sikkert i svømmehallen, mærke glæden ved at svømme i og under vand, lære sine egne grænser at kende og bruge de hjælpemidler og legesager der er til stede. Dette er alt sammen vigtigt, for vand kan være en "farlig" legeplads.

Instruktion

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning. Børnene er meget forskellige med hensyn til alder og temperament, derfor koncentrerer vi os om børnene enkeltvis. Øvelserne er fortrinsvis balance- og dykkeøvelser. Det er forældrene, der selv underviser / leger med deres børn, med hjælp fra instruktøren. Derfor er alle aktiviteter og øvelser i nøje overensstemmelse med forældrenes ønsker.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på (dette gælder selvfølgelig også barnet), så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Hinnerupbadet sælger engangssvømmebleer til kr. 15,-

Instruktør: Der er altid en instruktør/livredder til stede.

Betaling:  Ønsker man at gå en hel sæson (august-maj), vælger man at betale via 1 rate. Ønsker man at gå en halv sæson (august-december), vælger man at betale via 2 rater. Der vil dog blive sendt en mail i december, med betaling af 2. rate, men den undlader man blot at betale. 

Facebookgruppe: Alle der går til Babysvømning i Hinnerupbadet, kan tilføje sig facebook gruppen "Babysvømning Hinnerupbadet", hvor instruktørerne vil komme med gode råd og der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og lave andre opslag med de kære små.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Tumlinge 1½ - 4 år (T)

Tumlinge 1½ - 4 år

Forudsætninger....

Tumlinge er for de lidt større børn - der skal videre fra babysvømning. Dvs. børn som kan gå og gerne vil udfordre vandet lidt mere ”vildt”. Aldersgrænsen til er fra ca. 1 ½ år frem til barnet fylder 4 år. (dvs. tilmeldes inden det fyldte 4. år). Foruden den lille må der komme 2 voksne med i vandet hver gang. Det behøver ikke nødvendigvis være forældrene. Både den lille og de voksne skal være sunde og raske for at komme i svømmehallen. Har I sår eller smitsomme sygdomme, må I ikke komme til svømning.

Omgivelserne.....

Tumlinge foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna. Lejlighedsvis vil vi også være i børnebassinet og i rutchebanen i den store svømmehal, hvor der kan udfordres lidt mere. Når der er Tumlinge svømning, er der en masse legesager og rekvisitter, som ligger til fri afbenyttelse.

Formålet.....

Formålet med Tumlinge, er at fremme glæden ved at svømme i og under vandet, lære sine egne grænser at kende og udvikle sig motorisk og socialt. Børnene skal også lære at færdes sikkert i svømmehallen. Dette er alt sammen vigtigt, for vand kan være en “farlig” legeplads

Instruktion....

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning. Børnene er meget forskellige med hensyn til alder og temperament, derfor koncentrerer vi os om børnene enkeltvis.

Instruktøren vil stå for fælles sanglege og div. andre lege samt give råd og vejledning til forældrene. Det er forældrene, der selv underviser / leger med deres børn, med hjælp fra instruktøren. Derfor er alle aktiviteter og øvelser i nøje overensstemmelse med forældrenes ønsker.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, make-up og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret, inden I tager badetøjet på (dette gælder selvfølgelig også barnet), så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Hinnerupbadet sælger engangssvømmebleer for kr. 15,-

Sted : Varmtvandsbassinet og børnebassinet

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Familiesvømning (FAM)

Forudsætninger....

Familiesvømning er for hele familien, uanset hvor mange i er. Blot I bor på samme adresse. Ingen behøver at kunne svømme eller på nogen andne måde være en "vandhund".

Omgivelserne.....

Når der er familie svømning, er der åbnet både i svømmehallen og i varmtvandsbassinet. Der er også mulighed for at komme i tyrkisk bad og i sauna. Vandtemperaturen i det store bassin og i børnebassinet er 27 grader. Det store bassin er 25 meter langt, 1,20 m dybt i den lave ende og 4 meter dybt i den dybe ende. I svømmehallen er der også mulighed for at tage en tur i rutchebanen. Varmtvands- og soppe bassinet er 34 grader. Varmtvandsbassinet skråner fra 1,20 meter til 1,40 meter og er 12 meter langt. Soppebassinet skråner fra 0 meter til 0,4 meter. Der er svømme rekvisitter og diverse legesager til fri afbenyttelse.

Formålet.....

Hjemme præges dagligdagen af travlhed og der er oftest ikke tid eller overskud til at hele familien er sammen om fælles aktiviteter. Til familie svømning samles familien om boldspil, lege og hyggeligt samvær, hvor alle er sammen på lige vilkår. Der er desuden mulighed for banesvømning.

Instruktion

Om onsdagen er der to instruktører tilstede og om lørdagen er der en livredder i hallen. I er altid velkomne til at henvende jer til instruktøren om råd og vejledning vedrørende vandaktiviteter.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på (dette gælder selvfølgelig også børnene), så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Hinnerupbadet sælger engangssvømmebleer til kr. 15,-

Instruktør: Der er altid en instruktør/livredder til stede.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Familiefitness (FAMFI)

Forudsætninger....

Familie fitness er for alle familier, der har lyst til at motionere sammen i svømmehallen. Det er for alle aldre og alle kan være med, også selvom man ikke er vant til at dyrke motion. En god mulighed for at kombinere træning og hyggelig samvær med familien i vandet. En dejlig aktiv start på weekenden.

Omgivelserne.....

Familie fitness foregår i det store bassin og i børnebassinet i svømmehallen. Vandtemperaturen er 27 grader og det store bassin er 25 meter langt, 1,20 meter dybt i den lave ende og 4 meter dybt i den dybe ende. Børnebassinet er 0,70 meter dyb i den lave ende, og 0,90 meter i den dybe ende. Desuden kan man benytte strandbreden, hvor temperaturen er 34 grader. Det er også muligt at benytte sauna og dampbad.

Formålet.....

Formålet med Familie Fitness er motion, træne styrke og smidighed, konditions og kredsløbs træning, masser af sjov og socialt samvær, hvor familien kan træne sammen i vandet. Træning i vand er yderst skånsomt, effektivt og sjovt, så alle kan være med. Der vil blive benyttet forskellige rekvisitter i undervisningen....

Instruktion

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Instruktør: Der er altid en instruktør/livredder til stede.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Crawl / OW svømning (ÅBEN)

Forudsætninger....

Crawl / OW svømning er for alle, der har lyst til at træne, til at svømme i åben vand, eller finjustere/lære crawl teknik. Det er for alle aldre og alle kan være med, dog skal unge under 18 år medbringe en forældre underskrift.

Omgivelserne.....

Crawl / Ow svømning foregår i det store bassin. Vandtemperaturen er 27 grader og det store bassin er 25 meter langt, 1,20 meter dybt i den lave ende og 4 meter dybt i den dybe ende. Det er også muligt at benytte sauna og dampbad.

Formålet.....

Formålet med Crawl / OW svømning er motion, styrke, interval træning og træne crawl teknik. Der vil blive mulighed for at tage en bassinprøve, samt blive sat fokus på sikkerheden. Der vil blive øvet fortrolighed med vandet, når der er bølger. Træning af redning af makker i åbent vand. Der vil blive arrangeret fælles ture til å/sø/hav. Mulighed for hjælp til køb af våddragt. Der vil blive mulighed for deltagelse i Open Water stævner. Der vil blive benyttet forskellige rekvisitter i undervisningen....

Instruktion

Der er altid en instruktør/livredder i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)