Klubmodul henter siden
(10) Velvære i varmtvand
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Forudsætninger....

Velvære i varmtvand egner sig til alle, der har brug for at give sig selv ekstra opmærksomhed og indre ro i krop og sjæl. Da øvelserne forgår i det varme vand, er det muligt at slappe helt af og lave øvelserne langsommere. Øvelserne er yderst skånsomme mod muskler og led, da vandet støtter kroppen, Så alle kan være med.

Omgivelserne.....

Velvære i varmtvand foregår i Hinnerupbadets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 meter til 1,40 meter på 12 meter. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna.

Formålet.....

Til velvære i varmtvand, vil vi arbejde med: Balance, mave øvelser, dybe vejrtrækninger, smidighed, sanse oplevelser, samt udstrækning. Der vil være meget core træning, corestabilisering der gør man bliver stærkere i mave og ryg region. Man vil også blive præsenteret for Watzu, som er ren afslapning og Ai Chi som er det samme som Tai Chi, bare i vand. Tai Chi modvirker stress og spændinger. 

Instruktion

Der er altid en instruktør/livredder i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Læs mere
Startdato
13.08.2020
Slutdato
03.06.2021
Tid/Sted
Torsdag 14:15-15:00 Hinnerupbadet, Varmtvandsbassin
Pris
1118,00 kr.