Aquatræning for gravide (GRA)

Forudsætninger

Forudsætningerne for at du kan deltage på Vandgymnastik for gravide, er kun at du er gravid. Dog vil du opnå den bedste virkning, fra 20. graviditetsuge, men der er ikke noget i vejen for at starte tidligere...

Formålet

Efterhånden som livmoder og barn vokser øges belastningen på din krop, især benene, bækkenet og ryggen. Ved at "træne" i vand kan du ikke fjerne alle de ubehag du evt. har i forbindelse med din graviditet, men du kan med sikkerhed få det bedre. Du vil få færre kramper i benene, mindre ondt i ryggen og mindre vand i kroppen. Du bliver glad og tilfreds med din krop, når du opdager, hvor stor glæde du kan opnå i vandet.

Instruktion

Vandgymnastikken består af en række øvelser, der kan foretages alene, med en partner eller gruppe. Programmet vi kommer igennem i løbet af de 6 lektioner, fokusere på motion, koncentration, velvære og afspænding. Instruktøren er uddannet svømmeinstruktør med kurser i "fødselsforberedelse i vand"

Omklædning og badetøj

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Stærk klorvand eller vand med for meget bundet (snavset) klor, er hård ved både hud og øjne - Tag smykker, makeup og ur af. Vask dig grundigt med sæbe og skyl håret grundigt inden du tager dit badetøj på. Den voksende mave stiller store krav til badedragten, og den kan sandsynligvis ikke bruges efter graviditeten. Hvis du ikke vil ofre din badedragt, er en stor bomuldsbodystocking, bikini eller trusser og T-shirt også velegnet. Graviditetens hormoner kan gøre huden mere tør end normalt. Kloren udtørrer huden og håret, når du har været i vandet. Gå ind under den kolde bruser et kort øjeblik, så forsvinder lugten af klor hurtigt. Vask håret og kom en god balsam i, lad evt. balsamen sidde i håret, mens du går i sauna. Til sidst smøres huden ind i en god bodylotion eller creme. Kvinder, der er plaget af svampeinfektion, kan opleve at slimhinderne bliver yderligere irriteret. Problemet kan mildnes ved brug af mælkesyrevagitorie (spørg din læge eller på apoteket)

Omgivelserne

Vandgymnastik for gravide foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna.

Sauna

Der er ingen farer forbundet med at opholde sig i saunaen i korte perioder - man har som regel fået nok efter 5 - 7 minutter.

Der er ingen Vandgymnastik for gravide på skolernes fri og ferie dage. 


Tilmeld/Læs mere - (2)

Babysvømning 2 mdr - 1½ år (BS)

Forudsætninger....

Babysvømning er for børn fra  ca. 8 uger indtil 2 år. Babysvømning er kun for den lille og 2 voksne.

Det behøver ikke nødvendigvis være forældrene, der er med hver gang.  Det må gerne være bedsteforældre, barnepigen eller andre voksne, som gerne vil med i vandet.  Både den lille og de voksne skal være sunde og raske for at komme i svømmehallen.  Har I sår eller smitsomme sygdomme, må l ikke komme til Babysvømning....

Omgivelserne.....

Babysvømning foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna. Når der er Babysvømning er der en masse legesager og rekvisitter, som ligger til fri afbenyttelse

Formålet.....

Formålet med Babysvømning er vandtilvænning.  Børnene skal lære at færdes sikkert i svømmehallen, mærke glæden ved at svømme i og under vand, lære sine egne grænser at kende og bruge de hjælpemidler og legesager der er til stede.  Dette er alt sammen vigtigt, for vand kan være en "farlig" legeplads.

Instruktion

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning. Børnene er meget forskellige med hensyn til alder og temperament, derfor koncentrerer vi os om børnene enkeltvis. Øvelserne er fortrinsvis balance- og dykkeøvelser. Det er forældrene, der selv underviser / leger med deres børn, med hjælp fra instruktøren. Derfor er alle aktiviteter og øvelser i nøje overensstemmelse med forældrenes ønsker.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på (dette gælder selvfølgelig også barnet), så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Hinnerupbadet sælger engangssvømmebleer til kr. 15,-

Instruktør: Der er altid en instruktør/livredder til stede.

Der er ingen babysvømning på skolernes fri og ferie dage.  

Betaling:  Ønsker man kun at gå på holdet frem til jul, vælger man blot betaling i 2 rater, og undlader at betale rate nummer 2. Så bliver man automatisk afmeldt holdet. 

Facebookgruppe: Alle der går til Babysvømning i Hinnerupbadet, kan tilføje sig facebook gruppen "Babysvømning Hinnerupbadet", hvor instruktørerne vil komme med gode råd og der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og lave andre opslag med de kære små.

Til babysvømning:
* HUSK børnene har ingen forventninger til svømningen - det primære er social samvær i vandet - BØRN ELSKER GENTAGELSER.!! Man lærer ikke noget nyt til babysvømning hver gang - det er der slet ikke materiale nok til - og børnene bliver rigeligt stimuleret af, bare ved at være i vandet.
* Barnevogne skal stilles helt ude i vindfanget - autostole bedes sættes ovenpå skabene, da vi ellers ikke kan være alle i omklædningsrummene.
* Forvent ikke at børnene kan være i vandet i 30 minutter de første mange gange. De bliver mættet med indtryk ret hurtigt.
* Det bedste råd: LYT TIL BARNETS SIGNALER !!Tilmeld/Læs mere - (5)

Mini-tumlinge 6 mdr - 2½ år (MT)

Forudsætninger....

Mini-Tumlinge er for de lidt større børn - der skal videre fra babysvømning, eller måske skal udfordres lidt mere.  Dvs. børn som gerne vil udfordre vandet lidt mere &rdquovildt&rdquo. Aldersgrænsen til Mini-Tumlinge er fra 6 måneder frem til barnet er ca. 2 ½ år år. Foruden barnet må der normalvis komme 2 voksne med i vandet hver gang. 

Det behøver ikke nødvendigvis være forældrene. Både barnet og de voksne  skal være sunde og raske for at komme i svømmehallen. Har I sår eller smitsomme sygdomme, må I ikke komme til svømning.

 Omgivelserne.....

Tumlinge foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna. Når der er Mini-Tumlinge svømning, er der en masse legesager og rekvisitter, som ligger til fri afbenyttelse.  

Formålet.....

Formålet med Mini-Tumlinge, er at fremme glæden ved at svømme i og under vandet, lære sine egne grænser at kende og udvikle sig motorisk og socialt. Børnene skal også lære at færdes sikkert i svømmehallen. Dette er alt sammen vigtigt, for vand kan være en &ldquofarlig&rdquo legeplads

Instruktion....

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning. Børnene er meget forskellige med hensyn til alder og temperament, derfor koncentrerer vi os om børnene enkeltvis.

Instruktøren vil stå for fælles sanglege og div. andre lege samt give råd og vejledning til forældrene.  Det er forældrene, der selv underviser / leger med deres børn, med hjælp fra  instruktøren. Derfor er alle aktiviteter og øvelser i nøje overensstemmelse med forældrenes ønsker.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, make-up og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret,  inden I tager badetøjet på (dette gælder selvfølgelig også barnet), så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Hinnerupbadet sælger engangssvømmebleer for kr. 15,-

Sted : Varmtvandsbassinet 

Sæson: Sæsonen starter mandag den 14/8-23 og slutter lørdag den 1/6-24.

Der er ingen Tumlinge svømning på skolernes fri og ferie dage.  

Tilmeld/Læs mere - (2)

Tumlinge 1½ - 4 år (T)

Forudsætninger....

Tumlinge er for de lidt større børn - der skal videre fra babysvømning. Dvs. børn som kan gå og gerne vil udfordre vandet lidt mere &rdquovildt&rdquo. Aldersgrænsen til er fra ca. 1 ½ år frem til barnet fylder 4 år. (dvs. tilmeldes inden det fyldte 4. år). Foruden den lille må der normalvis komme 2 voksne med i vandet hver gang.

Det behøver ikke nødvendigvis være forældrene. Både den lille og de voksne skal være sunde og raske for at komme i svømmehallen. Har I sår eller smitsomme sygdomme, må I ikke komme til svømning.

 Omgivelserne.....

Tumlinge foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna. Vi vil også være i børnebassinet og i rutchebanen i den store svømmehal, hvor der kan udfordres lidt mere. Når der er Tumlinge svømning, er der en masse legesager og rekvisitter, som ligger til fri afbenyttelse. Vi vil også benytte børnebassinet i den store svømmehal til at udfordre de lidt større børn. 

Formålet.....

Formålet med Tumlinge, er at fremme glæden ved at svømme i og under vandet, lære sine egne grænser at kende og udvikle sig motorisk og socialt. Børnene skal også lære at færdes sikkert i svømmehallen. Dette er alt sammen vigtigt, for vand kan være en &ldquofarlig&rdquo legeplads

Instruktion....

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning. Børnene er meget forskellige med hensyn til alder og temperament, derfor koncentrerer vi os om børnene enkeltvis.

Instruktøren vil stå for fælles sanglege og div. andre lege samt give råd og vejledning til forældrene. Det er forældrene, der selv underviser / leger med deres børn, med hjælp fra instruktøren. Derfor er alle aktiviteter og øvelser i nøje overensstemmelse med forældrenes ønsker.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, make-up og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret, inden I tager badetøjet på (dette gælder selvfølgelig også barnet), så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Hinnerupbadet sælger engangssvømmebleer for kr. 15,-

Sted : Varmtvandsbassinet og børnebassinet

Sæson: Sæsonen starter mandag den 14/8-23 og slutter lørdag den 1/6-24.

Der er ingen Tumlinge svømning på skolernes fri og ferie dage.  


Tilmeld/Læs mere - (1)

Småbørnsfamiliesvømning (SMÅB)

Forudsætninger....

Småbørns familiesvømning er en ny aktivitetet, som er for hele familien med børn fra 0 - indtil 5 år. Ingen behøver at kunne svømme eller på nogen måde være en "vandhund".

Alle skal være sunde og raske for at komme i svømmehallen. Har I sår eller smitsomme sygdomme, må l ikke komme til Småbørns familie svømning....

Omgivelserne.....

Småbørns familiesvømning foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna. Når der er Småbørns familiesvømning er der en masse legesager og rekvisitter, som ligger til fri afbenyttelse

Formålet.....

Formålet med Små børns familie svømning er vandtilvænning af de helt små børn og fokus på at familien samles om leg og hyggeligt samvær i vandet, hvor alle er sammen på lige vilkår. Børnen skal lære at færdes sikkert i svømmehallen, mærke glæden ved at svømme i og under vand, lære sine egne grænser at kende og bruge de hjælpemidler og legesager der er til stede. Dette er alt sammen vigtigt, for vand kan være en "farlig" legeplads.

Instruktion

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning. Børnene er meget forskellige med hensyn til alder og temperament, derfor koncentrerer vi os om børnene enkeltvis. Øvelserne er fortrinsvis balance- og dykkeøvelser. Det er forældrene, der selv underviser / leger med deres børn, med hjælp fra instruktøren. Derfor er alle aktiviteter og øvelser i nøje overensstemmelse med forældrenes ønsker.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på (dette gælder selvfølgelig også børnene), så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Hinnerupbadet sælger engangssvømmebleer til kr. 15,-

Instruktør: Der er altid en instruktør/livredder til stede.

Der er ingen Småbørns familiesvømning på skolernes fri og ferie dage.  

Tilmeld/Læs mere - (0)

Familiesvømning (FAM)

Forudsætninger....

Familiesvømning er for hele familien, uanset hvor mange i er. Blot I bor på samme adresse. Ingen behøver at kunne svømme eller på nogen anden måde være en "vandhund".

Omgivelserne.....

Når der er familie svømning, er der åbnet både i svømmehallen og i varmtvandsbassinet. Der er også mulighed for at komme i tyrkisk bad og i sauna. Vandtemperaturen i det store bassin og i børnebassinet er 27 grader. Det store bassin er 25 meter langt, 1,20 m dybt i den lave ende og 4 meter dybt i den dybe ende. I svømmehallen er der også mulighed for at tage en tur i rutchebanen. Varmtvands- og soppe bassinet er 34 grader. Varmtvandsbassinet skråner fra 1,20 meter til 1,40 meter og er 12 meter langt. Soppebassinet skråner fra 0 meter til 0,4 meter. Der er svømme rekvisitter og diverse legesager til fri afbenyttelse.

Formålet.....

Hjemme præges dagligdagen af travlhed og der er oftest ikke tid eller overskud til at hele familien er sammen om fælles aktiviteter. Til familie svømning samles familien om boldspil, lege og hyggeligt samvær, hvor alle er sammen på lige vilkår. Der er desuden mulighed for banesvømning.

Instruktion

Om onsdagen er der to instruktører tilstede og om lørdagen er der en livredder i hallen. I er altid velkomne til at henvende jer til instruktøren om råd og vejledning vedrørende vandaktiviteter.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på (dette gælder selvfølgelig også børnene), så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Hinnerupbadet sælger engangssvømmebleer til kr. 15,-

Instruktør: Der er altid en instruktør/livredder til stede. 

Tilmeld/Læs mere - (3)

Crawl svømning (CRAWL)

Forudsætninger....

Crawl svømning er for alle, der har lyst til at træne, eller finjustere/lære crawl teknik. Det er for alle aldre og alle kan være med.

Omgivelserne.....

Crawl svømning foregår i det store bassin. Vandtemperaturen er 27 grader og det store bassin er 25 meter langt, 1,20 meter dybt i den lave ende og 4 meter dybt i den dybe ende. Det er også muligt at benytte sauna og dampbad.

Formålet.....

Formålet med Crawl svømning er motion, styrke, interval træning og træne crawl teknik. Der vil blive benyttet forskellige rekvisitter i undervisningen....

Instruktion

Der er altid en instruktør/livredder i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Aquafitness (AQUAF)

Forudsætninger....

Aquafitness er for alle der har lyst til at motionere i det store bassin. Det er for alle aldre og alle kan være med, også selvom man ikke er vant til at dyrke motion.

Omgivelserne.....

Aquafitness foregår i det store bassin i svømmehallen. Vandtemperaturen er 27 grader og bassinet er 25 meter langt, 1,20 meter dybt i den lave ende og 4 meter dybt i den dybe ende. Det er også muligt at benytte sauna og dampbad.

Formålet.....

Formålet med Aquafitness er motion, træne styrke og smidighed, konditions og kredsløbs træning, få "strammet op" og få mere overskud og masser af sjov og socialt samvær i vandet. Træning i vand er yderst skånsomt, effektivt og sjovt, så alle kan være med. Der vil blive benyttet forskellige rekvisitter i undervisningen....

Instruktion

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Instruktør: Der er altid en instruktør/livredder til stede.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Aquamotion for XL (XL)

Forudsætninger....

Træning i vand er virkelig god træning for overvægtige, fordi man ikke belaster leddene så hårdt som ved træning på land, og samtidig forbrænder mange kalorier.

Så hvis du er overvægtig og gerne vil opnå et vægttab, er træning i vand en meget velegnet motionsform.

Det kan være svært at komme ud af den onde cirkel, når man først er blevet overvægtig. Overbelastning af knæ og fødder, og smerter får overvægtige til at stoppe med at træne. Det er vigtigt, også for overvægtige, at få pulsen op, og det kan man få ved at træne i vand. I vand kan man træne hårdt uden at overbelaste, fordi vand er tungt at flytte.

Omgivelserne.....

Aquamotion for XL foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna.

Formålet.....

Formålet med Aquamotion for XL, er motion, træne styrke og smidighed, konditions og kredsløbs træning. Få "strammet op", få mere overskud og masser af sjov og socialt samvær i vandet. Træning i vand er yderst skånsomt, effektivt og sjovt, så alle kan være med. Bassintræning forbrænder rigtig mange kalorier sammenlignet med andre aktiviteter, fordi kroppen netop hele tiden er aktiv. Træning i vand er dog sjældent nok til, at det alene giver vægttab. Der må også arbejdes med kost og med livsstilsændringer.

Som overvægtig vil du opleve, at vand giver dig flere bevægelsesmuligheder end på land. Dine led og muskler belastes ikke så hårdt som normalt pga vandets opdrift. Når kroppen er omsluttet af vand, arbejder den konstant med en eller anden form for modstand. Man skal f.eks. bruge mere energi på at gå fra den ene bassinkant til den anden i vandet, end hvis du gik den samme distance på land.

Den høje temperatur varmer og blødgør musklerne, løsner op og gør godt når kroppen er anspændt.

Instruktion

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med gode råd og vejledning.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Instruktør: Der er altid en instruktør/livredder til stede.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Velvære i varmtvand (VELV)

Forudsætninger....

Velvære i varmtvand egner sig til alle, der har brug for at give sig selv ekstra opmærksomhed og indre ro i krop og sjæl. Da øvelserne forgår i det varme vand, er det muligt at slappe helt af og lave øvelserne langsommere. Øvelserne er yderst skånsomme mod muskler og led, da vandet støtter kroppen, Så alle kan være med.

Omgivelserne.....

Velvære i varmtvand foregår i Hinnerupbadets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 meter til 1,40 meter på 12 meter. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna.

Formålet.....

Til velvære i varmtvand, vil vi arbejde med: Balance, mave øvelser, dybe vejrtrækninger, smidighed, sanse oplevelser, samt udstrækning. Der vil være meget core træning, corestabilisering der gør man bliver stærkere i mave og ryg region. Man vil også blive præsenteret for Watzu, som er ren afslapning og Ai Chi som er det samme som Tai Chi, bare i vand. Tai Chi modvirker stress og spændinger. 

Instruktion

Der er altid en instruktør/livredder i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Senior vandgymnastik (SENIO)

Forudsætninger

Den eneste forudsætning for at kunne deltage på dette hold er, at du er efterlønner/pensionist, uanset alder. Det er ikke nødvendigt at kunne svømme eller på anden måde være en "vandhund".

Omgivelserne

Senior vandgymnastik foregår både i svømmehallen og i varmtvandsbassinet. Der er også mulighed for at komme i tyrkisk bad og i sauna. Vandtemperaturen i det store bassin er 27 grader og bassinet er 25 m. langt. Vanddybden er fra 1,20 m på det lave til 4 m på det dybeste. Vandtemperaturen i varmtvandsbassinet er 34 grader og bassinet måler 12 m. Dybden skråner fra 1,20 til 1,40 m.

Formålet

Formålet med senior vandgymnastik er at få sig rørt, at motionere enten individuelt eller sammen med andre, at skabe en hyggelig atmosfære og fornemme bevægelsesfriheden i vandet, som er meget anderledes end på land.

Instruktion....

Der er altid en instruktør til stede. Der er vandgymnastik i varmtvandsbassinet kl. 9.00. 9.20 og kl. 9.40 både tirsdag og torsdag. Gymnastikken er en blanding af traditionel gymnastik med balance-, styrke-, og strækøvelser samt afspænding. Skulle du have et ønske om at få personlig undervisning, skal du kontakte instruktøren.


Omklædning
.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, ur og makeup af.  Vask dig grundigt med sæbe og skyl håret grundigt inden du tager dit badetøj på, så badet med et minimum af kemikalier kan holde en høj badekvalitet.

Tilmeld/Læs mere - (4)

Let træning i varmtvand (LET)
Forudsætninger...
Træning i vand er virkelig en god form for træning, fordi man ikke belaster leddene så hårdt, som ved træning på land.  
 
Omgivelserne...
Let træning i varmtvand foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædning og sauna.
 
Formålet...
Formålet med let træning i varmtvand, er let genoptræning med styrke og smidighed, hvis du har eller har haft en skade, eller bare mangler lidt skånsomt træning i vand. 
Du vil opleve, at vand giver dig flere bevægelsesmuligheder end på land. Dine led og muskler belastes ikke så hårdt som normalt pga vandets opdrift. Når kroppen er omsluttet af vand, arbejder den konstant med en eller anden form for modstand. 
 
Den høje temperatur varmer og blødgør musklerne, løsner op og gør godt når kroppen er anspændt.  
 
Vi har stor fokus på stabilitet, og alle kan være med - også hvis man ikke er vant til at motionere.
 
Instruktion...
Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med gode råd og vejledning.
 
Omklædning og badetøj...
Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden I tager badetøjet på, så bassinet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fredags Puls (FRE)
Forudsætninger.... 
 
Fredags puls er for alle der har lyst til at motionere og få pulsen op både på lavt og på dybt vand. Er du til intensiv træning med højt tempo og høj puls ? Så er dette hold noget for dig. Der er fuld fart på med aqua jogging, tabata træning, øvelser med rekvisitter, cirkel- og interval træning.
Alle kan være med, også selvom du ikke er vant til at dyrke motion. Når vi er i den dybe ende af det store bassin, vil der være mulighed for at låne aqua jogging bælter.  
 
Omgivelserne...
 
Fredags puls foregår for det meste i den dybe ende af det store bassin, men vi bruger også den lave ende til interval- og cirkel træning. Vandtemperaturen er 27 grader og bassinet er 25 meter langt, 1,20 meter dybt i den lave ende og 4 meter dybt i den dybe ende. Det er også muligt at benytte sauna og dampbad.
 
Formålet....
 
Du får mulighed for at komme op og ramme din max puls. Der vil blive brugt aqua jogging bælter og flere forskellige rekvisitter bla svømmefødder og håndvægte som er muligt at låne i badet. Det er hård træning, men dog skånsomt, uanset om man er i den dybe eller lave ende af bassinet. En af de store gevinster ved Fredags Puls er træning af korsetmuskulaturen og underkroppens muskulatur. Et veltrænet korset giver en sund og stærk ryg. Alt i alt opnås en bedre balance imellem over. og underkroppens muskulatur ved bl.a. løb i vand frem for på land. 
Efter 45 min hård træning, er det muligt at slutte af i vores dampbad.  
 
Instruktion...
 
Der er altid en instruktør i  vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med gode råd og vejledning.
 
Omklædning og badetøj....
 
Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med søbe over hele kroppen og skyl håret inden I tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalie tilsætning, kan holde en høj badekvalitet. 


Tilmeld/Læs mere - (1)