Klubmodul henter siden
Tumlinge 1½ - 4 år
3
Info

Forudsætninger....

Tumlinge er for de lidt større børn - der skal videre fra babysvømning. Dvs. børn som kan gå og gerne vil udfordre vandet lidt mere &rdquovildt&rdquo. Aldersgrænsen til er fra ca. 1 ½ år frem til barnet fylder 4 år. (dvs. tilmeldes inden det fyldte 4. år). Foruden den lille må der normalvis komme 2 voksne med i vandet hver gang.

Det behøver ikke nødvendigvis være forældrene. Både den lille og de voksne skal være sunde og raske for at komme i svømmehallen. Har I sår eller smitsomme sygdomme, må I ikke komme til svømning.

 Omgivelserne.....

Tumlinge foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna. Vi vil også være i børnebassinet og i rutchebanen i den store svømmehal, hvor der kan udfordres lidt mere. Når der er Tumlinge svømning, er der en masse legesager og rekvisitter, som ligger til fri afbenyttelse. Vi vil også benytte børnebassinet i den store svømmehal til at udfordre de lidt større børn. 

Formålet.....

Formålet med Tumlinge, er at fremme glæden ved at svømme i og under vandet, lære sine egne grænser at kende og udvikle sig motorisk og socialt. Børnene skal også lære at færdes sikkert i svømmehallen. Dette er alt sammen vigtigt, for vand kan være en &ldquofarlig&rdquo legeplads

Instruktion....

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning. Børnene er meget forskellige med hensyn til alder og temperament, derfor koncentrerer vi os om børnene enkeltvis.

Instruktøren vil stå for fælles sanglege og div. andre lege samt give råd og vejledning til forældrene. Det er forældrene, der selv underviser / leger med deres børn, med hjælp fra instruktøren. Derfor er alle aktiviteter og øvelser i nøje overensstemmelse med forældrenes ønsker.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, make-up og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret, inden I tager badetøjet på (dette gælder selvfølgelig også barnet), så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Hinnerupbadet sælger engangssvømmebleer for kr. 15,-

Sted : Varmtvandsbassinet og børnebassinet

Sæson: Sæsonen starter mandag den 14/8-23 og slutter lørdag den 1/6-24.

Der er ingen Tumlinge svømning på skolernes fri og ferie dage.  


Læs mere
Startdato
17.08.2024
Slutdato
07.06.2025
Tid/Sted
Lørdag 12:00-12:40 Hinnerupbadet, Svømmehal Lørdag 12:00-12:40 Hinnerupbadet, Varmtvandsbassin
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 1200,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 2400,00 kr.
Næste rate forfalder
20.12.2024 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.