Klubmodul henter siden
Fredags Puls
13
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Forudsætninger.... 
 
Fredags puls er for alle der har lyst til at motionere og få pulsen op både på lavt og på dybt vand. Er du til intensiv træning med højt tempo og høj puls ? Så er dette hold noget for dig. Der er fuld fart på med aqua jogging, tabata træning, øvelser med rekvisitter, cirkel- og interval træning.
Alle kan være med, også selvom du ikke er vant til at dyrke motion. Når vi er i den dybe ende af det store bassin, vil der være mulighed for at låne aqua jogging bælter.  
 
Omgivelserne...
 
Fredags puls foregår for det meste i den dybe ende af det store bassin, men vi bruger også den lave ende til interval- og cirkel træning. Vandtemperaturen er 27 grader og bassinet er 25 meter langt, 1,20 meter dybt i den lave ende og 4 meter dybt i den dybe ende. Det er også muligt at benytte sauna og dampbad.
 
Formålet....
 
Du får mulighed for at komme op og ramme din max puls. Der vil blive brugt aqua jogging bælter og flere forskellige rekvisitter bla svømmefødder og håndvægte som er muligt at låne i badet. Det er hård træning, men dog skånsomt, uanset om man er i den dybe eller lave ende af bassinet. En af de store gevinster ved Fredags Puls er træning af korsetmuskulaturen og underkroppens muskulatur. Et veltrænet korset giver en sund og stærk ryg. Alt i alt opnås en bedre balance imellem over. og underkroppens muskulatur ved bl.a. løb i vand frem for på land. 
Efter 45 min hård træning, er det muligt at slutte af i vores dampbad.  
 
Instruktion...
 
Der er altid en instruktør i  vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med gode råd og vejledning.
 
Omklædning og badetøj....
 
Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med søbe over hele kroppen og skyl håret inden I tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalie tilsætning, kan holde en høj badekvalitet. 


Læs mere
Startdato
16.08.2024
Slutdato
06.06.2025
Tid/Sted
Fredag 13:00-13:45 Hinnerupbadet, Svømmehal
Pris
1200,00 kr.