Info

Forudsætninger....

Velvære i varmtvand egner sig til alle, der har brug for at give sig selv ekstra opmærksomhed og indre ro i krop og sjæl. Øvelserne er yderst skånsomme mod muskler og led, da det varme vand støtter kroppen. I vandet er kroppen i stand til at strække igennem, så alle kan være med.

Omgivelserne.....

Velvære i varmtvand foregår i Hinnerupbadets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 meter til 1,40 meter på 12 meter. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna.

Formålet.....

Med velvære i varmtvand, vil vi arbejde med: Dybe vejrtrækninger, balance, smidighed, sanse oplevelser, opstramning/styrke af muskler samt udstrækning. Hele holdet er bygget op omkring yoga, mindfulness, pilates og fitness.... Der vil blive brugt forskellige rekvisitter i undervisningen..

Instruktion

Der er altid en instruktør/livredder i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen