Småbørnsfamiliesvømning

Info

Forudsætninger....

Småbørns familiesvømning er en ny aktivitetet, som er for hele familien med børn fra 0 - indtil 5 år. Ingen behøver at kunne svømme eller på nogen måde være en "vandhund".

Alle skal være sunde og raske for at komme i svømmehallen. Har I sår eller smitsomme sygdomme, må l ikke komme til Småbørns familie svømning....

Omgivelserne.....

Småbørns familiesvømning foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna. Når der er Småbørns familiesvømning er der en masse legesager og rekvisitter, som ligger til fri afbenyttelse

Formålet.....

Formålet med Små børns familie svømning er vandtilvænning af de helt små børn og fokus på at familien samles om leg og hyggeligt samvær i vandet, hvor alle er sammen på lige vilkår. Børnen skal lære at færdes sikkert i svømmehallen, mærke glæden ved at svømme i og under vand, lære sine egne grænser at kende og bruge de hjælpemidler og legesager der er til stede. Dette er alt sammen vigtigt, for vand kan være en "farlig" legeplads.

Instruktion

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning. Børnene er meget forskellige med hensyn til alder og temperament, derfor koncentrerer vi os om børnene enkeltvis. Øvelserne er fortrinsvis balance- og dykkeøvelser. Det er forældrene, der selv underviser / leger med deres børn, med hjælp fra instruktøren. Derfor er alle aktiviteter og øvelser i nøje overensstemmelse med forældrenes ønsker.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på (dette gælder selvfølgelig også børnene), så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Hinnerupbadet sælger engangssvømmebleer til kr. 15,-

Instruktør: Der er altid en instruktør/livredder til stede.

Der er ingen Småbørns familiesvømning på skolernes fri og ferie dage.  

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

4-1
Mandag Tid: 17:00 - 17:40
Sted: Hinnerupbadet, Varmtvandsbassin
Instruktør: Caroline Søderberg / Lars Søndergaard Jensen /
Periode: 12.08.2024 - 02.06.2025
Tilmeldte: 11/11
Rater: 2
Ratepris: 1400 kr. ( Engangsbeløb 2600 kr.)
Udsolgt

4-2
Mandag Tid: 17:40 - 18:20
Sted: Hinnerupbadet, Varmtvandsbassin
Instruktør: Caroline Søderberg / Lars Søndergaard Jensen /
Periode: 12.08.2024 - 02.06.2025
Tilmeldte: 11/11
Rater: 2
Ratepris: 1400 kr. ( Engangsbeløb 2600 kr.)
Tilmeld venteliste