Aquamotion for XL

Info

Forudsætninger....

Træning i vand er virkelig god træning for overvægtige, fordi man ikke belaster leddene så hårdt som ved træning på land, og samtidig forbrænder mange kalorier.

Så hvis du er overvægtig og gerne vil opnå et vægttab, er træning i vand en meget velegnet motionsform.

Det kan være svært at komme ud af den onde cirkel, når man først er blevet overvægtig. Overbelastning af knæ og fødder, og smerter får overvægtige til at stoppe med at træne. Det er vigtigt, også for overvægtige, at få pulsen op, og det kan man få ved at træne i vand. I vand kan man træne hårdt uden at overbelaste, fordi vand er tungt at flytte.

Omgivelserne.....

Aquamotion for XL foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna.

Formålet.....

Formålet med Aquamotion for XL, er motion, træne styrke og smidighed, konditions og kredsløbs træning. Få "strammet op", få mere overskud og masser af sjov og socialt samvær i vandet. Træning i vand er yderst skånsomt, effektivt og sjovt, så alle kan være med. Bassintræning forbrænder rigtig mange kalorier sammenlignet med andre aktiviteter, fordi kroppen netop hele tiden er aktiv. Træning i vand er dog sjældent nok til, at det alene giver vægttab. Der må også arbejdes med kost og med livsstilsændringer.

Som overvægtig vil du opleve, at vand giver dig flere bevægelsesmuligheder end på land. Dine led og muskler belastes ikke så hårdt som normalt pga vandets opdrift. Når kroppen er omsluttet af vand, arbejder den konstant med en eller anden form for modstand. Man skal f.eks. bruge mere energi på at gå fra den ene bassinkant til den anden i vandet, end hvis du gik den samme distance på land.

Den høje temperatur varmer og blødgør musklerne, løsner op og gør godt når kroppen er anspændt.

Instruktion

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med gode råd og vejledning.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Instruktør: Der er altid en instruktør/livredder til stede.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

9
Mandag Tid: 18:20 - 19:00
Sted: Hinnerupbadet, Varmtvandsbassin
Instruktør: Caroline Søderberg / Lars Søndergaard Jensen /
Periode: 12.08.2024 - 02.06.2025
Tilmeldte: 18/18
Pris: 1200 kr.
Udsolgt