Info

Forudsætninger....

Småbørns familiesvømning er en ny aktivitetet, som er for hele familien med børn fra 0 - 5 år. Ingen behøver at kunne svømme eller på nogen måde være en "vandhund".

Pga max antals krav i bassin og omklædningsrum, og yderligere Corona retningslinjer, må der kun være 1 forældre med til småbørnsfamiliesvømning.
Man kan desværre ikke være med på kanten eller opholde sig andet sted i anlægget.

Alle skal være sunde og raske for at komme i svømmehallen. Har I sår eller smitsomme sygdomme, må l ikke komme til Småbørns familie svømning....

Omgivelserne.....

Småbørns familiesvømning foregår i Hinnerup-Badets varmtvandsbassin, der konstant er 34 grader. Vanddybden skråner fra 1,20 m til 1,40 m på 12 m. Bassinet ligger adskilt fra de øvrige bassiner. Dette gælder også omklædningsrum og sauna. Når der er Småbørns familiesvømning er der en masse legesager og rekvisitter, som ligger til fri afbenyttelse

Formålet.....

Formålet med Små børns familie svømning er vandtilvænning af de helt små børn og fokus på at familien samles om leg og hyggeligt samvær i vandet, hvor alle er sammen på lige vilkår. Børnen skal lære at færdes sikkert i svømmehallen, mærke glæden ved at svømme i og under vand, lære sine egne grænser at kende og bruge de hjælpemidler og legesager der er til stede. Dette er alt sammen vigtigt, for vand kan være en "farlig" legeplads.

Instruktion

Der er altid en instruktør i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning. Børnene er meget forskellige med hensyn til alder og temperament, derfor koncentrerer vi os om børnene enkeltvis. Øvelserne er fortrinsvis balance- og dykkeøvelser. Det er forældrene, der selv underviser / leger med deres børn, med hjælp fra instruktøren. Derfor er alle aktiviteter og øvelser i nøje overensstemmelse med forældrenes ønsker.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på (dette gælder selvfølgelig også børnene), så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Hinnerupbadet sælger engangssvømmebleer til kr. 15,-

Instruktør: Der er altid en instruktør/livredder til stede.

Hinnerupbadets "Corona" retningslinjer:
 
 • Max. 12x2 personer i varmtvands omklædning
 • Max. 16x2 personer i kælder omklædning
 • Max. 3x2 personer i kælder saunaer
 • Max. 2x2 personer i varmtvands saunaer
 • Max. 1 person i halosauna
 • Max. 6 personer i dampbadet
  • SAUNAGÅRDEN OG UDESAUNAEN ER LUKKET, pga manglende, automatisk ventilation
  • Hold min. 1 meters afstand i cafeområde, omklædningsrum og i vandet
  • Hold min. 2 meters afstand i vandet ved fysisk aktivitet
  • Følg generelt personalets anvisninger og vejledninger
  • Det er ikke længere tilladt at spise medbragt mad i vores cafe.
  • Hold generelt god afstand indtil Corona retningslinjerne ophører
  • Personalet afspritter jævnligt alle kontakt overflader
  • Der er sprit og papir i alle omklædningsrum ved puslebordene
  • Sprit venligst toiletter af efter brug
  Retningslinjer for skabe i omklædningsrummene:
  • De fleste nøgler er taget ud af skabene, rengjort og afsprittet og skabene er aflåste. Nøgler udleveres ved kassen mod betaling af kr. 10 eller aflevering af en af vores "Hinnerupbadet" polet.
  • Når du forlader omklædningsrummet, lader du nøglen sidde i skabet og tager din polet i møntboksen.
  • De skabe der sidder nøgler i, er brugte. Disse skabe kan benyttes, hvis man selv benytter papir og sprit, som hænger ved puslebordene. 
  Pga max antals krav i bassin og omklædningsrum, og yderligere Corona retningslinjer, må der kun være 1 forældre med til småbørns familie svømning ! 1 barn og 1 voksen vil dog tælle som 1 person iflg de officielle myndigheders retningslinjer.
  Man kan desværre ikke være med på kanten eller opholde sig andet sted i anlægget.

  Hinnerupbadet sørger for at reglerne for antal gæster i anlægget overholdes og rengøring/afspritning af overflader, men vi har behov for jeres hjælp til at få den nye hverdag til at fungere ifht afspritning, omklædningsrum, afstandskrav mv. Så vi i fællesskab gør hvad vi kan for at minimere smitte spredning af Corona. Der kan løbende komme ændringer i vores retningslinjer, og det vil I naturligvis blive informeret om på holdene og via mail. 
   

  Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

  Småbørnsfamiliesvømning - (4-1)
  Mandag Tid: 17:00 - 17:40
  Sted: Hinnerupbadet, Varmtvandsbassin
  Instruktør: Lars Søndergaard Jensen / Lotte Stabel Henriksen /
  Periode: 10.08.2020 - 31.05.2021
  Tilmeldte: 10/10
  Pris: 2642 kr.
  Udsolgt

  Småbørnsfamiliesvømning - (4-2)
  Mandag Tid: 17:40 - 18:20
  Sted: Hinnerupbadet, Varmtvandsbassin
  Instruktør: Lars Søndergaard Jensen / Lotte Stabel Henriksen /
  Periode: 10.08.2020 - 31.05.2021
  Tilmeldte: 10/10
  Pris: 2642 kr.
  Udsolgt