Crawl / OW svømning

Info

Forudsætninger....

Crawl / OW svømning er for alle, der har lyst til at træne, til at svømme i åben vand, eller finjustere/lære crawl teknik. Det er for alle aldre og alle kan være med, dog skal unge under 18 år medbringe en forældre underskrift.

Omgivelserne.....

Crawl / Ow svømning foregår i det store bassin. Vandtemperaturen er 27 grader og det store bassin er 25 meter langt, 1,20 meter dybt i den lave ende og 4 meter dybt i den dybe ende. Det er også muligt at benytte sauna og dampbad.

Formålet.....

Formålet med Crawl / OW svømning er motion, styrke, interval træning og træne crawl teknik. Der vil blive mulighed for at tage en bassinprøve, samt blive sat fokus på sikkerheden. Der vil blive øvet fortrolighed med vandet, når der er bølger. Træning af redning af makker i åbent vand. Der vil blive arrangeret fælles ture til å/sø/hav. Mulighed for hjælp til køb af våddragt. Der vil blive mulighed for deltagelse i Open Water stævner. Der vil blive benyttet forskellige rekvisitter i undervisningen....

Instruktion

Der er altid en instruktør/livredder i vandet eller på kanten. Instruktøren står til rådighed med råd og vejledning.

Omklædning og badetøj.....

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på, så badet med et minimum af kemikalietilsætning kan holde en høj badekvalitet.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen